„Въпросът за напусналите членове на БСП във Видин трябва да

...
„Въпросът за напусналите членове на БСП във Видин трябва да
Коментари Харесай

Политолог: В страната се извършва пълзящ военен преврат

„ Въпросът за напусналите членове на Българска социалистическа партия във Видин би трябвало да се зададе на двама политически инженери - Румен Радев и Бойко Борисов “. Това съобщи пред bTV политологът Калоян Методиев.

Според него вътрешната съпротива на социалистите се управлява от президента и от водача на ГЕРБ, като крайната ѝ цел е свалянето на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Единият си ръководи „ Възраждане “. Другият си прави една партия като Слави Трифонов. След това си прави Политическа партия. Сега Стефан Янев “, добави той.

„ Такова служебно държавно управление не сме имали и би трябвало да се търси отговорност на президентската институция и освен за нарушение на Конституцията. От президентството се ръководи Слави Трифонов. Денонощно се сменят хора. Такова нещо в никакъв случай не се е предписание. Отива се с подготвени описи. Това, което се приказва на тези министри, е, че 8 месеца ще ръководят “, изясни политологът.

„ Призовавам всички, които са привиквани, да оказват опозиция на служебния кабинет. Използвайте всички законови средства, с цел да спъвате това, което се случва в България - то е пълзящ боен прелом “, акцентира Методиев.

Той предизвести, че се овладяват силовите структури в страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР