Въпросът за изграждането на обходен път на Айтос е поставян

...
Въпросът за изграждането на обходен път на Айтос е поставян
Коментари Харесай

Кметът на Айтос: Многократно съм настоявал за изграждане на обходен път

 Въпросът за построяването на обходен път на Айтос е поставян неведнъж пред Агенция " Пътна инфраструктура “, обсъждан е доста пъти и след предходното тежко пътнотранспортно произшествие, което се случи преди година, само че по-късно няма съответни дейности. И айтозлии и аз продължаваме да настояваме тежкият трафик да бъде изведен от обитаемото място, разяснява кметът Васил Едрев.

" Нашият проход е единственият, които свързва Южна и Северна България и той е отворен съвсем постоянно, даже и през зимата. Тук минават доста товарни коли, които минават и през града. Отговорите, които получавам на настояването ни за създаване на обход са позитивни, приказва се за планиране и от къде могат да дойдат парите, само че нещата от страна на страната стопират до тук! Случи се поредна голяма покруса, съболезнования на околните на починалите! “, сподели още той пред БНР.

Кметът съобщи, че ще продължи с разговора с АПИ и ще упорства пред държавното управление да се провиснал средства за построяването на обходния път.

Както Varna24.bg заяви трима души – татко и двете му деца починаха и трима пострадаха след. Тежкотоварен автомобил " Волво " с полуремарке, ръководен от 35-годишен бургазлия заради придвижване с несъобразена по отношение на релефа на пътя скорост и щета в спирачната уредба, не могъл да спре навреме и блъснал странично л.а. " Волво XC 60, движещ се към Провадия. Вследствие инерцията на удара, двете моторни транспортни средства се блъскат в мантинела и в близко ситуирани дървета в крайпътна градина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР