Въпросът за доставката на четири бойни вертолета Ми-35 в Сърбия,

...
Въпросът за доставката на четири бойни вертолета Ми-35 в Сърбия,
Коментари Харесай

Вулин: Въоръжена Сърбия е гарант за стабилността на Балканите


Въпросът за доставката на четири бойни вертолета Ми-35 в Сърбия, на четири транспортни вертолета Ми-17, танкове Т-72, бойни машини за пехотата БМП-2 и други типове оръжия беше разискван по време на договарянията сред министрите на защитата на Русия и Сърбия Сергей Шойгу и Александър Вулин.

„ Към момента ние разговаряхме точно за покупката на четири транспортни вертолета Ми-17 и четири бойни вертолета Ми-35. Ние също по този начин разговаряхме за продължение на военно-техническото съдействие, за по-нататъшното въоръжение и рационализация на изтребителите МиГ, за покупката и доставката на танкове Т-72 и БМР-2, избрани видове други оръжия “, сподели Вулин.

Той акцентира, че сръбската войска се старае да се превъоръжава, съгласно силите си. „ Винаги би трябвало да сме подготвени за най-лошия сюжет “, сподели Вулин.

Министърът също по този начин означи, че военно-техническото съдействие сред Русия и Сърбия продължава. „ Много съм признателен за това. Въоръжена Сърбия е миролюбива Сърбия, а също по този начин поръчител за стабилността на Балканите “, акцентира Вулин. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР