Въпросът за дипломатическата собственост ще бъде обсъден на предстоящата днес

...
Въпросът за дипломатическата собственост ще бъде обсъден на предстоящата днес
Коментари Харесай

Още един въпрос, който ще бъде обсъден между Байдън и Путин

Въпросът за дипломатическата благосъстоятелност ще бъде разискван на идната през днешния ден в Женева среща сред президентите на Русия и Съединени американски щати, Владимир Путин и Джо Байдън. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

Според него разговорът сред Русия и Съединени американски щати е бил пресечен по самодейност на американската страна, а съветската в никакъв случай не е била последовател на неговото преустановяване, съобщи Българска телеграфна агенция.

Необходимо е да бъдат изчистени всички проблеми в двустранните връзки, сподели представителят на Кремъл. Сред тях той изброи въпроса за съветската дипломатическа благосъстоятелност в Съединени американски щати, невъзможността на съветските дипломати да работят в Съединени американски щати и неналичието на разговор по значими въпроси като битката с тероризма и осведомителната сигурност. " Всичко това би трябвало да се наваксва " за " рестартиране на тези процеси ", ако " през днешния ден бъде установена политическа воля ", акцентира Песков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР