Въпросът ще получи отговора си утре. Г-н Борисов ще представи

...
Въпросът ще получи отговора си утре. Г-н Борисов ще представи
Коментари Харесай

Филип Станев : Правителство не се прави с пълнене на кутийки

Въпросът ще получи отговора си на следващия ден. Г-н Борисов ще показа претендента си за министър председател обществено. Сега е направена първа стъпка, само че това е просто догадка, сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ зам.-председателят на ПГ на " " Филип Станев в отговор на въпрос дали от партията ще одобряват офертата на - за сформиране на кабинет. По-рано през днешния ден Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разгласи, че на следващия ден от ГЕРБ- ще предложат  " неоспорим министър председател и празни кутийки за останалите имена в държавното управление ".

Това с пълненето на кутийки какво значи, това да да не е кибритена кутийка да я напълниш с клечки? Важно е какъв ще бъде съставът на Министерския съвет. Трябва да са ясни задачите. Не се пълнят кутийки, не е това методът – търсят се съответни експерти за съответната област, съобщи Станев.

Тези конкретики предстоят от на следващия ден нататък. Нашата цел е Народното събрание най-сетне да проработи и да има държавно управление, което да носи политическа отговорност за протичащото се в страната. Защото от 2 година страната виси във въздуха, акцентира той.

По думите му от Има Такъв Народ са " за " правосъдна промяна.

Всички приказват за правосъдната промяна. Тя е повече от значима за страната, само че тук дяволът е в детайлите. Има направени няколко законопроекта в тази посока. Сякаш се работи в посока за закон за съответен човек, а не закон за хораата. Ако това е по този начин, се прави бухалка. В този закон има неща, които могат да бъдат поправени. Страхувам се да не се случи нещо като това с Гешев и Сарафов – сякаш нещо е по този начин, а да се окаже, че не е тъкмо по този начин. Групата има решение тази правосъдна промяна най-сетне да бъде осъществена, само че да се види по какъв начин тъкмо, уточни Филип Станев.

Според него реакцията на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в в първите часове след гърмежа покрай преминаващия конвой на основния прокурор е била " изцяло разумна ". Тя беше чисто човешка реакция, а не политическа. По всички медии се съобщаваше, че има атентат срешщу основния прокурор. Реакцията не е неверна, обстоятелствата са неверни. Това, което в този момент стартира да тече сред господин Сарафиов и господин Гешев е безусловно недопустимо. Това разрушава имиджа на институциите, които управляват на тези хора. Те се излагат, а заемат задоволително виновни постове, сподели още зам.-председателят на ПГ на " ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР