Въпросът не е само за едни заявени намерения, въпросът е

...
Въпросът не е само за едни заявени намерения, въпросът е
Коментари Харесай

Николай Денков отговори дали, ако ГЕРБ и ДПС ги подкрепят ще имат министри

Въпросът не е единствено за едни декларирани планове, въпросът е да се свършат значимите неща. Декларацията е, в случай че някой не извърши поетите задължения, то да поеме политическата си отговорност. Това съобщи акад. в ефира на Нова телевизия във връзка връчения втори мандат и полемиките за сформиране на кабинет.

Попитан дали, в случай че ги поддържат от ГЕРБ или Движение за права и свободи те ще имат министри, той съобщи, че няма да има съдружно държавно управление с тях и техен министър няма да има. " Ако те поддържат съответната декларация, то ние бих провели полемика с тях състава на кабинета и за какво един министър би бил по-подходящ от различен ", сподели още Денков.

Ще предложим разискване на кръгла маса. Проблемът във " Възраждане " е в това, че имат доста друга ценностна система, изясни той на въпрос дали ще търсят поддръжка ор партията на Костадин Костадинов.

Той се пошегува с изявлението на водача на ГЕРБ, че развалял изказванието за младите в " Продължаваме промяната " с думите: разликата ни с Борисов е един мандат, той не може да сплоти хората сега, в случай че можеше - щеше да е на напред във времето, ще забележим дали аз ще мога. От 2020 до момента се въртим до едно и също нещо, а точно приключването на публичните пари. Това би трябвало да престане, в случай че ГЕРБ не са подготвени да влязат в тази полемика, то те ще имат проблем.

Асен Василев има място в този кабинет, тъй като е извънредно добър в сферата си, безапелационен е още акад. Денков.

съобщи, че постоянно е казвал, че апелът към гласоподавателите е: Отидете и гласувайте, каквото си изберете - това ще ви ръководи.

Той бе безапелационен, че би трябвало да има изгода и като задания и като осъществяване по-късно. Затова ни би трябвало лист от задания защо се борим и какво би трябвало да изпълним, сподели акад. Денков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР