Въпросът Меси или яйцето намери своя отговор. Аржентинският футболен гений

...
Въпросът Меси или яйцето намери своя отговор. Аржентинският футболен гений
Коментари Харесай

Меси или яйцето? Лео счупи рекорда за най-харесвана публикация в инстаграм!

Въпросът Меси или яйцето откри своя отговор. Аржентинският футболен талант към този момент е собственик на впечатляващ връх в обществените мрежи. 

Спечелил всичко във футбола и доближил се до определенията за футболно провидение като сънародника си Диего Марадона, Лео Меси счупи най-големия връх на различен терен - инстаграм. 

Публикация на аржентинската суперзвезда с шампионската купа от международното състезание в Катар е най-харесвата фотография в инстаграм в историята. В рамките на един ден фрагментът по какъв начин Меси е вдигнал международната купа подгони 58 милиона лайкове.

Досегашният рекордьор бе фотография на яйце, оповестено от профила World record egg на 4 януари 2019 година, която има малко над 56 милиона лайкове. Профилът е основан точно с тази цел - да се сложи международен връх по най-вече лайкове на фотография в Инстаграм. И има единствено една обява. Обикновено яйце на бял декор. Към оня миг най-харесваната обява е била с 19 милиона  лайкове. Със силата на обществените мрежи и апел към почитателите на мрежата дружно да счупят международния връх, чудото се случва. И яйцето стана №1. Докато международният първенец Меси не го " счупи ".

Кадрите, които Лео разгласява след финала на мондиала в Катар, усъвършенстваха върха по-малко от 48 часа след успеха на Аржентина над Франция.

Преди това геният от Росарио изпревари достижението на португалската мегазвезда и негов максимален противник Кристиано Роналдо, който през ноември разгласява фотография с аржентинеца, до момента в който играят шах върху куфар на известна компания.  Публикацията събра повече от 42 милиона лайкове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР