Въпросът, който всички си задаваме вече година е: „Ще си

...
Въпросът, който всички си задаваме вече година е: „Ще си
Коментари Харесай

Кога e възможно да си отиде коронавирусът?

Въпросът, който всички си задаваме към този момент година е: „ Ще си отиде ли в миналото коронавирусът? “ , а от Асошиейтед прес се пробват да отговорят на този въпрос.

Учени считат, че вирусът, който предизвиква COVID-19, може да остане с нас десетилетия и даже повече, само че това не значи, че ще продължава да бъде същата опасност.

Той се появи в края на 2019 година и е мъчно да се предвижда държанието му в дълготраен проект . Много специалисти обаче имат вяра, че болестта вероятно ще се свие от рецесия до тягост от вида на елементарната простуда .

Това ще се случи с развиването на имунитет у хората с течение на времето - посредством преболедуване или имунизация. Други вируси са се развили по подобен метод.

Пандемията от грип през 1918 година също може да даде визия за посоката на развиване на COVID-19.
 image2_16x9.png Край на ретроградния Меркурий: ето какви прелестни неща чакат всяка зодия На фокус
Американските центрове за надзор и профилактика на болесттите пресмятат, че една трета от международното население е била инфектирана с този вирус, популяризирал се от птици. След като инфектираните хора или са умряли, или са построили имунитет, вирусът е спрял бързото си разпространяване.

По-късно той е мутирал до по-малко заразна форма, която съгласно специалистите продължава да циркулира сезонно .

Възникването на нови разновидности на ковид обаче може да усложни картината, в случай че бъдещите разновидности предизвикват по-тежко заболяване или заобикалят имунизациите.
 Приемайте тези храни и питиета при боледуване от COVID-19  Приемайте тези храни и питиета при боледуване от COVID-19  Приемайте тези храни и питиета при боледуване от COVID-19  Приемайте тези храни и питиета при боледуване от COVID-19
Малко евентуално е вирусът в миналото да бъде изцяло премахнат, което оставя опцията хората да се заразяват още веднъж с него, откакто са го преболедували или са били имунизирани.

Единственият вирус, който е изкоренен от човешката популация, е този на едрата шарка. Причината е, че хората развиват дълготраен имунитет към вируса, откакто прекарват или бъдат имунизирани.
 Най-скандалните звездни изказания за COVID-19  Най-скандалните звездни изказания за COVID-19  Най-скандалните звездни изказания за COVID-19  Най-скандалните звездни изказания за COVID-19
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР