Въпросът, който всеки бивш пушач си задава, е как да

...
Въпросът, който всеки бивш пушач си задава, е как да
Коментари Харесай

Топ средста за пречистване на белите дробове на бивши пушачи

Въпросът, който всеки някогашен пушач си задава, е по какъв начин да почисти белите си дробове от пагубното въздействие на никотина.
След отхвърли от тютюнопушене, никотинът и въглеродният окис започват отделянето си от тялото в границите на 48 часа. Постепенно белите дробове стартират да се възвръщат. Но в тази ситуация е добре да им помогнете с подобаващите средства.
Приемането на витамини постоянно е добра концепция, само че то би трябвало да е в съгласие с вашия доктор. Добре е да включите в режима си билкови препарати на основата на риган.
Задължителна е и потреблението на храни, които ще оказват помощ за прочистването на токсините. Особено значими са антиоксидантните храни. В реалност в цигарения пушек се съдържат високи дози окислители, които след отлагането си върху белите дробове могат да причинят инфектиране.
Следователно, с цел да действат обикновено белите дробове, належащо е да консумирате антиоксиданти, които се намират в доста храни. Препоръчва се те да станат част от менюто освен на някогашните пушачи, само че и за всички, които постоянно страдат от бронхит и инфекции.
Ето кои са топ продуктите, които всеки някогашен пушач наложително би трябвало да включи в менюто си. 
Джинджифил
Джинджифилът е в положение да отстрани токсините от химически, радиационен и хранителен генезис от тялото.
Царевица  
Тя съдържа неповторимото вещество, наречено бета-криптоксантин, което е известно със способността си да „ изхвърля “ токсините.
Чесън
Чесънът е най-мощният природен антибиотик и антиоксидант. Веществото алицин, което влиза в състава му, е способно да втечни токсичната слуз от дробовете и да я в профил от тялото.
Цитрусови плодове
Лимоните, портокалите и мандарините са богати на криптоксантин и витамин С, който е мощен антиоксидант.
Лук
 Храните и напитките, които ще ви оказват помощ да откажете цигарите без да напълнеете Храните и напитките, които ще ви оказват помощ да откажете цигарите без да напълнеете
Отказът от цигарите е същинско предизвикателство, изключително за върлия пушач. В този случай пораждат два казуса: по какъв начин да преодолеем ни...
Благодарение на веществото кверцетин в състава си, лукът постоянно се включва в антивирусната диета. За профилактика на белодробни болести потреблението му е наложителна.
Плодове
Плодовете съдържат голямо количество антиоксиданти. Наблегнете най-много на тези в мрачен цвят.
Бял чай
Благодарение на антиоксидантните полифеноли в белия чай, потреблението му води до доста изчистване на токсините от белите дробове. Важно е само чаят да е първокласен.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР