Въпросът кой финансира Слави виси и неговият отговор ще бъде

...
Въпросът кой финансира Слави виси и неговият отговор ще бъде
Коментари Харесай

Бивш дипломат пита: Кой финансира Слави Трифонов?

Въпросът кой финансира Слави виси и неговият отговор ще бъде даден преди изборите. Това написа някогашният посланик Илиян Василев на си във Фейсбук.
По думите му телевизия 7/8 е влезнала в ролята на сееща интриги и платформа за офанзива против извънпарламентарните сили.
" Демократична България примерно няма телевизия, нито Изправи се. Слави пък няма партия - някакви странни назначени структури по места, които ще вършат избори ", добавя Василев.
Публикуваме цялостното му изказване без редакторска интервенция:
Както споделих всичко с времето си, тайното ще стане очевидно и нещата ще си дойдат по местата. Телевизията на Слави си влезе в ролята на сееща интриги и платформа за офанзива против извънпарламентарните сили. Демократична България примерно няма телевизия, нито Изправи се. Слави пък няма партия - някакви странни назначени структури по места, които ще вършат избори.
Опорката " Росенец " било интензивно мероприятия контрактувано с Христо Иванов е остаряла опорка на ГЕРБ, едно към едно в стила на Путин, Навални е план на Централно разузнавателно управление на САЩ.
Борисов се изплаши до гибел, че Росенец се случи и хората видяха насилието на неговите копои над Христо Иванов, Иво и другите от Демократична България.
Всяко зло за положително - за тези които си мислят, че би трябвало да изберат едни тотално непознати и неподготвени хора-калинки на Слави, единствено с цел да заместят калинките на Борисов.
Въпросът Кой финансира Слави виси и неговият отговор ще бъде даден преди изборите?
Протестите срещу подправянето на изборите и интригите би трябвало да стартират незабавно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР