Въпросът колко е важен сексът за организма винаги е вълнувал

...
Въпросът колко е важен сексът за организма винаги е вълнувал
Коментари Харесай

Ако не правите секс: Седем неприятни неща, които могат да се случат

Въпросът какъв брой е значим сексът за организма постоянно е вълнувал хората. Специалистите не закъсняват с отговори, само че в множеството случаи обаче подчертават върху връзките с колегата, а не върху здравето на човек.

Служебни задължения, пътувания, деца, отмалялост, липса на време и въодушевление са единствено част от аргументите, които двойките акцентират като водещи, с цел да не се отдават на взаимни милувки.

Следвайте тези препоръки и ще вършиме повече секс

Оказва се, че тялото реагира по собствен метод на отсъствието на секса. Ето седем неприятни неща, които могат да ни се случат, в случай че в спалнята ни е прекомерно безшумно.

Липсата на секс редуцира живота

Липсата на секс може да редуцира живота с до 4 години, уверени са специалистите. Това е тип подготовка освен за мускулите, само че и за мозъка. Той създава субстанции, които няма по какъв начин да бъдат набавени на организма по различен метод. Изследвания сочат, че хората, които са спрели да вършат секс, стартират да не помнят повече и губят тонуса си.

Боледува се по-често

Експертите считат, че една от неприятните последствия е по-честото боледуване. Според редица проучвания имунната система отслабва, в случай че тялото не получава секс.

Жените се сблъскват с проблеми с гърдите

Сексът е и тип предварителна защита против рака на гърдата, считат лекари. Странно, само че факт – гърдите на дамите стават по-малки, меки и безчувствени, в случай че загърбят плътските удоволствия.

Риск за мъжкото здравето

При мъжете се усилва рискът от рак на простатата, в случай че не вършат секс прекомерно дълго време. Освен това може да настъпят нарушавания при ерекцията, водещи до преждевременна еякулация.

Само за дами!

Вагиналните стени при дамата отслабват, в случай че не прави секс. Това е тип подготовка за влагалището на дамата.

Стрес

Липсата на секс води до по-високо равнище на стрес. Човек става по-раздразнителен и мъчно се оправя със стресови обстановки.
стрес
Това се отразява и на здравия сън. Страда и самочувствието ви.

Отчуждение

Ако не вършиме секс, стартира да изчезва и желанието ви за него. Освен това се отчуждавате от своята половинка. Последното пък може да има още десетки отрицателни последствия като кавги и изневери. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР