Въпросът “как да изберем електрическа самобръсначка има значение за всеки

...
Въпросът “как да изберем електрическа самобръсначка има значение за всеки
Коментари Харесай

Електрическа самобръсначка - ключът към мъжкия външен вид и красота

Въпросът “как да изберем електрическа самобръсначка ” има значение за всеки мъж, който желае да наподобява като милионер. За разлика от общоприетите машини, аксесоарите за бръснене доста икономисват време и Ви разрешават да се грижите за лицето си с минимални старания. обезпечава удобна процедура на бръснене без раздразнение, драскотини или увреждане на кожата.
Каква е разликата сред ротационните и мрежестите електрически самобръсначки
Когато обмисляте коя апарат е по-добър, е належащо да се вземе поради, че всички модерни устройства са оборудвани с две фундаментално разнообразни системи за епилация - ротационна и мрежеста:

Ротационната електрическа самобръсначка е оборудвана с кръгли ножове, които бързо се въртят към личната си ос. Отгоре те са затворени с решетка, която защищава кожата от режещи ръбове. При потребление на този артикул космите попадат в решетката, където деликатно се изрязват благодарение на ножчета.

В процеса на бръснене главата на уреда леко притиска кожата, с помощта на което косъмчетата се отстраняват чисто.

Те се характеризират с ниско равнище на звук и поддържат мокро бръснене.

Такъв артикул бръсне много безпрепятствено. На доста модели е конфигурирана плаваща глава, която обезпечава компактно прилепване на скарата към кожата. Въпреки това, когато решавате кой вид да изберете и купите за грижа за лицето, значимо е да разберете, че несъразмерното натискане на устройството може да аргументи раздразнение на кожата, изключително в случай че е доста сензитивна.

Мрежестата електрическа самобръсначка е оборудвана с остриета, които не се въртят, а осцилират от една страна на друга. Защитата на кожата от режещи ножове се обезпечава от железна мрежа, състояща се от голям брой дребни кафези. В процеса на бръснене мрежата притиска лицето, а четините попадат в клетките, където се нарязват от остриетата.

Можете да закупите мрежеста електрическа самобръсначка в три версии:

с закрепена глава - най-бюджетният апарат, при който главата не трансформира ъгъла на надолнище по време на бръснене;

с плаваща глава - по-скъпи модели, при които главният детайл трансформира наклона за унищожаване на космите в сложни зони;

с плаваща глава и движещи се остриета - при такива електрически самобръсначки се движат както ножовете, по този начин и главата, което разрешава на устройството да се приспособява изцяло към релефа на лицето на мъжа.

Устройството от мрежест вид са подобаващи за бръснене както на еднодневни наболи, по този начин и съвършено се оправят с тридневни наболи.

Част от отрязаните по време на бръснене косми постоянно остават под мрежата или решетката, тъй че електрическата самобръсначка изисква от време на време разчистване и стерилизация. Устройството би трябвало да се почиства след всяка приложимост. За това се употребява специфична четка, която нормално се доставя с устройството.

 

*публикация

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР