Въпросът е нещо да се случи в държавата, друго нищо

...
Въпросът е нещо да се случи в държавата, друго нищо
Коментари Харесай

Росен Миленов, независим кандидат за президент: В момента не лекуват всички болни, а данъкоплатецът е ограбен

" Въпросът е нещо да се случи в страната, друго нищо няма значение. Имаме сега рецесии, трябват дейности. 30 години елементарният българин е в икономическа рецесия. Аз още от първия ден ще стартира с пет неща ", сподели в утринния блок на БНТ независимият претендент за президент Росен Миленов.

" Първото е по този начин наречената " данъчна почивка ". Здравната система има достътъчно капацитет, само че освен да се бори за клинични пътеки за прекачване на някакви други пари, а да лекува хората. В момента не лекуват всички заболели. Аз желая да да направя по този начин, че да се лекуват. Говорил съм със 100 лекаря през последните 3-4 месеца. 

Има 3 милиарда повече доходи - това е от високите цени на инфлацията, т.е. от джоба на всеки един от нас. Трябва да бъдат върнати при консуматори и при дребния и междинен бизнес, с цел да се компенсират хората. 

Второ би трябвало да се спре тази корупция през закона за публичните поръчки и концесиите, всяка година 10 милиарда изтичат при обръчите от компании на политици и олигарси. Това би трябвало да остане при данъкоплатеца. Големите компании би трябвало да заплащат налози. 

Искам да изкарам цялата информация кой министър председател, кой министър, кой паралия какъв брой е заграбил от всеки един от нас. 

Искам да предизвиквам референдум за еврото. Еврото ще ни потопи. Всеки знае какви са заплатите в страните, които го ползват като парична единица. Ние с тези мизерни приходи не можем да отговорим на това ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР