Въпросът дали в сградата на Народното събрание да се влиза

...
Въпросът дали в сградата на Народното събрание да се влиза
Коментари Харесай

Зеленият сертификат е отново на път да скара партиите

Въпросът дали в постройката на Народното събрание да се влиза със зелен документ е на път да скара още веднъж партиите в ръководещата коалиция. 

Причината - импортирания от " Демократична България "  проект на решение, което задължава депутатите да показват зелен документ, негативен резултат от PCR или анигенен тест, с цел да влязат в Народното събрание. 

Припомняме, че през вчерашния ден депутатите отложиха разглеждането му с аргумента, че в него би трябвало да се създадат корекции от парламентарните комисии.

Проектът въпреки всичко е бил разискван по време на вчерашното съвещание на здравната комисия, само че съгласно " ИТН " членовете на комисията от партията на Слави Трифонов не са били известени за него.

Зам.-председателят на парламентарната група Тошко Йорданов обяви по време на днешното пленарно съвещание, че в работата на комисията се е присъединил единствено съпартиецът му д-р Силви Кирилов, който научил за съвещанието инцидентно.

" Това съвещание на здравната комисия би трябвало да бъде оповестено за недействително. Моля ви се, спазвайте разпоредбите, тъй като стартирате леко да будите мисли ", сподели Йорданов към сътрудниците си от другите ръководещи партии.

Въпросът беше издигнат минути по-рано от народен представител от " Възраждане ", който също изиска съвещанието да бъде оповестено за нелигитимно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР