Въпросът дали съществуват други разумни форми на живот във Вселената

...
Въпросът дали съществуват други разумни форми на живот във Вселената
Коментари Харесай

Невероятно, но факт! Извънземните раси на Земята са над 80

Въпросът дали съществуват други рационални форми на живот във Вселената е постоянно забавен и запленяващ.

 

Във всички елементи на света постоянно се разгласяват образци от антични текстове, които показват контакти сред хората и разнообразни същества. През последните години се откриват и разсекретяват документи на американски и съветски разследващи служби, които разискват феномена с НЛО и извънземни същества. Въпросът се държи в строга загадка, само че когато след десетилетия тези материали изтичат, фрагменти от информацията за пришълци и извънземни кораби стигат до медиите.

 

В някои от разкритите страници от документите на ФБР се разказват човекоподобни същества, които идват в Сан Франциско за да се открият на Земята. Според информацията, тези същества идват от планета, сходна на Земята, употребявайки някакъв тип дисково транспортно средство.

Според описанията, съществата споделят може би посредством телепатия, макар че не се дава съответна информация и декларират, че тяхната задача е миротворна.

 

В документа на ФБР се отбелязва, че посетителите имат желание да се открият на нашата планета. Те са човекоподобни, само че доста по-високи. Дискът излъчва някакъв тип непозната за хората сила.

 

Всичко това припомня самопризнание на астронавта от задачата Аполо 14 Едгар Мичъл (1930-2016), който години наред твърди, че не сме сами във Вселената. Именно Мичъл афишира изрично, че е открит аварирал галактически транспортен съд с тела на НЛО в него. Астронавтът споделя още, че извънземните доста от дълго време посещават нашата планета.

В отчет на ръководителя на съветската комисия за проучване на аномалните феномени Евгени Литвинов се показва, че пришълците от дълго време са на Земята и живеят измежду хората.

 

Предполага се, че съществуват голям брой разнообразни типове извънземни цивилизации, като някои от най-висшите от тях участват на Земята отдавна. Литвинов отбелязва, че тези изказвания са документирани в скални рисунки, митологии, митове и религиозни учения, само че постоянно най-убедителните доказателства се пазят в загадка. Според него, има над 80 извънземни раси, които идват на Земята, най-вече от съзвездия като Лира, Голямо куче, Телец, Орион, Дракон, Кентавър, Лъв и други, които са от най-близкия квадрант на Млечния път.

 

Това са забавни хипотези и визии, които са предмет на разнообразни проучвания и тълкувания. Въпреки че има редица сведения и свидетелства, които поддържат тези изказвания, не съществува научно утвърдена и дефинитивно доказана информация за съществуването на извънземни цивилизации и техния контакт с нас. Темата продължава да бъде предмет на диспути и проучвания.

 

В отчета на Евгени Литвинов се разказват разнообразни типове " невидими извънземни ". Според него една от групите, са биороботи, представителите на които са известни като " мъже в черно " и имат специфични функционалности, които не са в детайли разказани в отчета. Въпросът дали филмът " Мъже в черно " отразява истината за тази група извънземни не е посочен в отчета.

 

Друга група извънземни, съгласно отчета, са тези, които външно доста наподобяват хората и имат способността да наподобяват на тях, като образец се показват рептилоидите. Третата група е формирана от хора, които се появяват на Земята от бъдещето. Съществуват и двойници-клонинги, които са енергийни копия на избран човек. Освен това, съществуват и по този начин наречените " звездни деца " и хибридни същества. Според отчета има и извънземни, които имат способността да заселят човешки тела.

 

Тези изказвания показват хипотези и визии, които не са научно доказани и не престават да бъдат предмет на спекулации и диспути. Важно е да се има поради, че липсват научно справедливи доказателства, които да потвърдят или опровергаят съществуването на такива типове извънземни същества и техния вероятен контакт с нас.

 

В съветския отчет се показва, че извънземните раси на Земята са извънредно мирни. Те се пробват да оказват помощ на човечеството с каквото могат, предотвратявайки най-ужасните естествени бедствия и конфликти.

 

Действат по висши космополитен закони, съгласно които нямат право жестоко да се намесват в развиването на земното общество. Говоренето за настъпателност на извънземните е нужна единствено на силите, които се стремят да държат в послушание масите. За тази цел са измислени религиите, а самите извънземни са превърнати в приказни герои. Тъй като към този момент е мъчно да се скрива истината, се прибягва към основаване облика на „ страшните извънземни “.

 

Висшите раси на извънземни, присъстващи на Земята, в никакъв случай няма да позволен извънземни агресори, отбелязва Евгени Литвинов. Той натъртва на това, че извънземните извършват ролята на пожарникари и коли за спешна помощ, от време на време предотвратявайки нуклеарна война, от време на време унищожавайки астероид, само че като цяло без груба интервенция в живота на човечеството. В отчета си капитанът показва страдание, че съзнанието на земните поданици към момента е прекомерно примитивно, заради което не може да се чака формален контакт с извънземни в близко бъдеще.

Инфо: Уикенд

Тагове: Едгар Мичъл Евгени Литвинов лира Голямо куче телец Орион Дракон Кентавър Лъв
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР