Въпросът дали изменението на климата прави света все по-незастраховаем е

...
Въпросът дали изменението на климата прави света все по-незастраховаем е
Коментари Харесай

Търсят се: служители по риска в страната за справяне със заплахата от климата

Въпросът дали изменението на климата прави света все по-незастраховаем е разбираемо фокусиран върху местата, които сега са застраховани. В региони на Съединени американски щати, Австралия и други развити пазари фактори, в това число световното стопляне, инфлацията и строителството в уязвими региони, принудиха цените да се покачат и повече хора се включиха в подкрепяни от страната схеми. 

Но има различен наложителен проблем: борбата за ръководство на климатичните опасности в нововъзникващите и разрастващите се страни, където равнищата на застрахователно покритие са доста по-ниски. Среща на върха, извършена по-рано този месец в Лондон от Световната банка и подкрепения от Организация на обединените нации Форум за развиване на застраховането, партньорство на застрахователи и интернационалните органи, се опита да притегли повече внимание към тези страни, постоянно тези, които към този момент се оправят с най-лошите климатични крайности. 

Ключовият проблем е по този начин наречената празнота в отбраната — равнището на икономическите загуби във всяка област, непокрита от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР