Въпросът - дали да празнуваме Трифон Зарезан или Свети Валентин

...
Въпросът - дали да празнуваме Трифон Зарезан или Свети Валентин
Коментари Харесай

Създайте своя незабравим 14 февруари в хотел Лайпциг

Въпросът - дали да честваме Трифон Зарезан или Свети Валентин - безконечната алтернатива. Не всеки у нас чества Свети Валентин, само че по света той от дълго време е разгласен за най-романтичния празник. Едва ли е належащо да загатваме, че любовта е едно от най-хубавите неща на земята. Свети Валентин или Трифон Зарезан - сигурно за нежната половина от човечеството първият е за предпочитане. Затова и отдаваме чест на 14 февруари точно като Ден на влюбените, а не толкоз като Ден на виното. Разбира се, постоянно виното и любовта вървят ръка за ръка. Без значение кой какво чества, значимото е, че има празник, и двата са код алено, и двата са празници на страстта. Не пропускайте опцията да си подарите нещо, което ще зарадва обичания и вас, подарете си незабравимо сантиментално преживяване!

Ако сте влюбени и желаете да очаровате своята обичана или обичан, не подарявайте предмети, а преживявания - мястото не предстои на разискване - хотел " Лайпциг " ви предлага един извънреден подарък! Подарете си неповторими мигове с обичания човек в сантиментална атмосфера, незабравими страсти, специфична вечеря с празнична стратегия в ресторанта на хотел " Лайпциг ".

Избралите единствено да честват в ресторант " Лайпциг " без пакет с нощувка заплащат 38 лева за куверт, а избралите настаняване в апартамент ще имат опцията да се възползват от релаксиращо ароматно джакузи, с което е оборудван всеки един от тях.

Потопете се в магията на празника Свети Валентин с една незабравима вечер на любовта и виното! Сами изберете по какъв начин да го отпразнувате. Комплекс " Лайпциг " ви предлага да намерите още един мотив да кажете " Обичам те! " или " Наздраве! " или пък " Наздраве! Обичам те! ". Нека пием същинско вино за същинска обич!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР