Въпрос на време е да задържим и другите участници, към

...
Въпрос на време е да задържим и другите участници, към
Коментари Харесай

МВР не губи надежда за банкомат-обирджиите: Тук са, не са в Сърбия

Въпрос на време е да задържим и другите участници, все още считаме, че са в България. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов по отношение на търсените обирджии на банкомата в Сапарева баня.
Младенов направи това конкретизиране, защото по-рано през днешния ден се появи информация, че мъжете към този момент са напуснали страната в посока Сърбия.
Припомняме, че през вчерашния ден (9 ноември) полицията задържа един от бандата и популяризира фотосите на останалите трима – Кирил Микев, Красимир Йорданов и Тодор Богданов. Мъжете се пробват да избягат с краден джип, откакто обират банкомат в Сапарева баня. Жандармерията претърсва Перник и покрайнините. Източници от Министерство на вътрешните работи настояват, че най-вероятно тримата търсени не са напуснали страната.

Говорителят на основният прокурор Румяна Арнаудова заяви през днешния ден, че районна прокуратура Дупница управлява следствието за това закононарушение, което е квалифицирано като кражба, осъществена в съучастничество сред 4 лица.
Обвиняем помощник, който подсигурявал, автомобил - открит по-късно зарязан. " Господин Динев е упрекнат и арестуван за 72 часа, ще се желае от съда в Дупница непрекъснатия му арест. Очакваме и останалите съучастници, които знаем кои са и са събрани доказателства за самоличността им също да бъдат открити, арестувани от прокурора и предадени на съд “, сподели Арнаудова.
По думите ѝ един от тях е без престъпни регистрация, а останалите двама имат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР