Въпрос на достойнство е да си върна допуска до класифицирана

...
Въпрос на достойнство е да си върна допуска до класифицирана
Коментари Харесай

За Цацаров е въпрос на достойнство да си върне допуска до класифицирана информация

Въпрос на достолепие е да си върна позволява до класифицирана информация.

Това съобщи пред публицисти ръководителят на КПКОНПИ в оставка Сотир Цацаров. Той беше изслушан от парламентарната антикорупционна комисия.
Цацаров: Срещу Рашков има инспекция за недекларирани парцели и влогове
Да, против вътрешния министър Бойко Рашков има инспекция в комисията поради недекларирани парцели и средства по влогове. Това съобщи Сотир...
Прочети повече
" Защо би трябвало да беседвам с Кирил Петков? Нито аз го искам, нито той. Очевидно такива са разпоредбите на политическата игра. Казах ясно - моят допуск не е лишен от ръководителя на ДАНС, а от зам.-председателя в отсъствието на ръководителя по предписание на премиера ", уточни той.

Цацаров разяснява и Христо Иванов: " Познавам го като министър на правораздаването в кабинета на Борисов. Аз знам какво чувах тогава всякога едни и същи две фрази: " Добре, господин министър председател ", " Разбира се, господин министър председател ". Този човек в този момент не може да бъде ми бъде съдник ", добави Цацаров.

 


Цацаров за оставката си: Не мога да бъда упрекван за всички неудачи (ВИДЕО)
Не мога да бъда упрекван за всички неудачи. Упражненията върху моето име ми идват вповече. Така ръководителят на Комисията за противо...
Прочети повече
Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР