Въпреки всички противоречия около него, очакваме с нетърпение And Just

...
Въпреки всички противоречия около него, очакваме с нетърпение And Just
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър такава, каквато е

Въпреки всички несъгласия към него, чакаме с неспокойствие And Just Like That - сериалът, който ще продължи историята на три от четирите героини на паметния ситком " Сексът и градът ". Делят ни дни от него...

А в това време звездата му - Сара Джесика Паркър, е на корицата на Vogue.

56-годишната актриса още веднъж ще влезе в обувките на Кари Брадшоу - писателка и авторка на графа за любовния живот на дамите в Ню Йорк. И този път ще научим какъв е той за нюйоркчанките, минали 50-те.

В изявлението си за стилната библия точно възрастта е една от главните тематики, които Паркър разисква. " Всеки се усеща задължен да се изкаже по тематиката. " Тя има доста бръчки " или " Тя няма задоволително бръчки ". Сякаш хората не са ОК, в случай че сме изцяло удовлетворени от това какви сме през днешния ден. Независимо дали сме избрали да остаряваме естествено и да не сме съвършени, или пък сме създали процедури, от които се усещаме по-добре ".

Актрисата добавя, че е изцяло наясно по какъв начин наподобява и просто по този начин стоят нещата. " Какво се чака да направя? Да спра да одъртявам? Да изчезна? ", споделя тя пред Vogue.

Разбира се, постанова й се да отговори и на въпроса за неналичието на Ким Катрал и героинята й Саманта Джоунс от истинския сериал. " Имаме някои нови герои, имаме и такива, които не вземат участие повече ", дава отговор сбито Сара Джесика Паркър.

Премиерата на And Just Like That е през декември по НВО.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР