Въпреки успеха с 2:0 над ЦСКА в първи полуфинал за

...
Въпреки успеха с 2:0 над ЦСКА в първи полуфинал за
Коментари Харесай

Делио Роси пробва нова схема за мача с Лудогорец

Въпреки триумфа с 2:0 над ЦСКА в първи полуфинал за Купата на България Делио Роси не даде отмора на тима.
Причината е, че сините са в тежка серия от мачове. Утре те одобряват Лудогорец на “Герена”. Двубоят е от 20:00 часа и ще бъде излъчен директно по Диема спорт. Срещата е доста значима и за двата тима – разградчани желаят да запазят задатъка си от шест точки пред ЦСКА. Сините пък в моментаса четвърти – място, което не подсигурява даже присъединяване в бараж за Лига Европа. След конфликта с орлите на Левски му следва дуел против ЦСКА в сряда, 18 април. На 25-и пък е реваншът с армейците за купата.

За да резервира състава си пресен за всичките срещи, Роси още веднъж ще прибегне до въртележка на играчи. Той не се плаши да заменя от време на време по половин тим за дадена среща по отношение на миналата. Същото важи и за схемата – по този начин бе против ЦСКА оня ден.

Очаква се късмет за изява по единия фланг на офанзивата против разградчани да получи Жерсон Кабрал. Възможно е да стартира и Прохазка, който бе запаса против армейците. В средата на терена пред Роси не липсват варианти – може да заложи на Васил Панайотов и/или Жорди Гомес, макар че са на приемането на един картон от наказване. В нахлуване своя миг чака Станислав Костов. През пролетта италианецът не пипа единствено трима от бранителите – Давид Яблонски, Холмар Ейолфсон и Милош Цветкович.

Добрата вест за италианеца е, че няма играчи с контузии от дуела с армейците. Едва ли в групата за утрешния мач с разградчани ще попаднат Ривалдиньо и Аймен Белаид, които лекуват травми.

“Тема спорт”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР