Въпреки усилията за младолика и секси визия, а може би

...
Въпреки усилията за младолика и секси визия, а може би
Коментари Харесай

Какво се случва с лицето на Мария ? 



Въпреки напъните за младолика и секси визия, а може би таман, поради тях, лицето на Мария е почнало да се трансформира по необикновен метод. Миньончето към този момент е с най-обемните устни освен в сектора, а изобщо измежду известните у нас. В последно време те наподобяват даже още по-месести. Впечатлението може да се дължи на внезапното й намаляване в последно време, при което напомпаните й устни просто изпъкват. Дали отново поради това, само че когато Мария приказва, на лицето й се оформят дълбоки назолабиални бръчки, които надолу към брадичката минават в необикновени подутини.

Тези елементи направиха мощно усещане при гостуването на Мария тази събота в предаването „ Животът по автентичен случай ” по Би Ти Ви. Хитовата пайнерка, която на 13 януари чества 42-вия си рожден ден, се появи с възголямо сако, а под него бе с дизайнерска рокля – подарък от мъжа й Мирослав Соколов за годишнината от сватбата им. „ Той постоянно ми дава варианти и аз да си предпочитам. Понякога самичък взема решение какво-що, само че всичките ми дарове са мега готини. Аз доста обичам да получавам такива ”, показа Мария, до момента в който нагласяше презрамката на тоалета си.


В предаването на Алекс Сърчаджиева се видя, че певицата харесва и бижута. Тя бе поставила много обемни златни обеци на „ Версаче ”. Скоро почитателите й ще ги видят и в клипа „ Любовта му ”, в който Мария ги е съчетала с внушително златно колие.


Отварачката също сервира изненади на обичания си. Последната била за годишнината от сватбата им, която посрещнали на обичано място с обичано пиво. Припомняме, че през януари двойката бе на сантиментална почивка на Малдивите. „ Аз бях като един подарък - с шампанско в ръката и с пандела му се подарих ”, сподели Мария, подхилвайки се.


Двамата се срещнали на сляпа среща. Излезли на вечеря, проведена от техен общ другар. Инициатор бил Мирослав. Мария приела, тъй като подобен й бил интервалът, както изясни. „ Исках да се нареждам някъде, да има моя си човек до мен ”, изясни тя. Закъсняла с 40 минути за вечерята, тъй като объркала пътя и Миро пратил някого да я посрещне. Когато най-сетне пристигнала, споделила ухилена: „ Здрасти, аз съм Мария ”. „ Като го видях, си крещя: „ Ей в този момент този с тези огромни очи ще ми покаже от кое място изгрява слънцето. Личи му от 100 км, че е ходещо овенче ”, показа Мария първото си усещане от срещата с Миро и издаде, че на вечерята си пийнали порядъчно.


На другия ден бъдещият й брачен партньор №3 я поканил да пътува с него до Велико Търново, където е съдружникът му. Тя се съгласила, без да се колебае. По време на пътуването усетила, че посред им няма да има единствено краткотраен флирт. Не разясни по какъв начин е стигнала до този извод, само че пък описа цветущо по какъв начин Мирослав я опипал на бензиностанция. Моментът очевидно бил значим, тъй като и през днешния ден, като минат от там, си спомнят за случката. Тогава Мария запалила цигара на обозначеното за задачата място, а бъдещият й брачен партньор се доближил до нея, преди да влезе, с цел да заплати. „ Завъртя се около мен, хвана ме за задника, но нали знаеш по какъв начин – мъжката, и ми вика: „ Нещо за пиянство да ти взема ли? ”. И аз заставам и не мога да вдяна – напред, обратно, наляво, надясно. Хвана ме позор и не знам по какъв начин да отвръщам. Такива неща не ми се случват. Той си е подобен, по тази причина толкоз доста го обичам ”, изясни Мария, като добави, че Миро е „ човек с извънредно наличие ”.


Малко след пътуването до Велико Търново, двамата отпътували за 3 месеца в Гърция. Тогава Миро се убедил, че Мария е неговата жена. Това съобщи самият той във видео, снимано от половинката му по време на почивката им на Малдивите. Фолкдивата го интервюира, а той дава отговор също толкоз почтено, колкото и тя след това в студиото. Така стана ясно, че певицата е доста ревностна и му го демонстрира по всевъзможни способи.


.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР