Въпреки усилията на лекарите, мъжът е починал. Той допълни, че

...
Въпреки усилията на лекарите, мъжът е починал. Той допълни, че
Коментари Харесай

Черни Вести. Преди Малко От Областната Болница В Пазарджик Натъжени Съобщиха, Че Издъхна

Въпреки напъните на лекарите, мъжът е умрял.

Той добави, че в болничното заведение е призната в сериозно положение и 26-годишната щерка на мъжа, която е с пневмония. В Интензивния бранш на Второ детско поделение на лечебното заведение са настанени и две деца с тежка пневмония.

" Едното дете е на 8 месеца, с тежка пневмония и с мускулна недоразвитост като съпътстващо заболяване. Другото е на 2 години, също е с бронхопневмония и детска церебрална парализа. Грипната зараза постоянно е била доста сериозна всяка една година. Има и по този начин наречените мълниеносни форми на грип, като при тях затрудненията стават доста бързо и са с съдбовен край ", посочи началникът на детското поделение в МБАЛ-Пазарджик доктор Валентин Данчев.

Вчера от лечебното заведение оповестиха, че 2-годишно момиченце от Велинград е умряло от грип, в резултат на което е развило тежка двустранна пневмония. Детето е пристигнало в Пазарджик без сърдечна и дихателна активност.

" Въпреки напъните ни момиченцето умря няколко часа по-късно. Ако бяха довели детето ден по-рано, можеше да го спасим ", добави доктор Данчев.

Той добави, че при първите недоволства би трябвало да стартира банкет на противовирусни препарати, само че не и на антибиотици, в случай че не са настъпили затруднения. " При влошено положение, суха, честа и дрезгава кашлица и затруднено дишане, майките да не лекуват сами децата си, а незабавно да потърсят лекарска помощ ", посъветва медикът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР