Въпреки усилията, които полагате, стрелката на кантара не се мести

...
Въпреки усилията, които полагате, стрелката на кантара не се мести
Коментари Харесай

5 причини да не отслабвате, въпреки че не ядете много

Въпреки напъните, които полагате, стрелката на кантара не се мести надолу. Ето кои са факторите, които могат да попречат на отслабването.
1. Все още ядете най-вече калорични храни
Дори в случай че размерът на порцията ви е относително дребен, само че наличието на калории в нея е високо, това сигурно ще ви попречи да отслабнете.
 Бананова диета за бързо и елементарно събаряне на килограми Бананова диета за бързо и елементарно събаряне на килограми
Консумацията на банани оказва позитивен резултат върху нашето здраве. Те са източник на желязо, калций, фосфор и калий. Всички тези микр...
Растителните масла, сладките кисели млека и извара, тофуто, авокадото, сушените плодове и семената усилват вероятността от наднормено тегло, защото съдържат доста мазнини и калории. 
2. Спите малко
Научните проучвания от дълго време са потвърдили резултата от неналичието на сън върху метаболизма. За да се възвърне, тялото се нуждае от минимум седем часа сън в денонощие. Ако спите по-малко, изгарянето на калории се забавя. 
3. Вероятно щитовидната ви жлеза не действа обикновено
Тъй като щитовидната и хипофизната жлеза контролират метаболизма, всички болести, свързани с тях, предизвикат съмнения в тежестта, постоянно доста съществени. Например, хипотиреоидизмът (понижена функционалност на щитовидната жлеза) води до по-бавен метаболизъм и увеличение на тежестта.
 6 неща за отслабването, които никой не ти е споделил 6 неща за отслабването, които никой не ти е споделил
Спазването на диети е комплицирана задача. Нужни са огромна воля и предпочитание за реализиране на резултати. За жал постоянно тъкмо волята ни липсва....
4. Основното ви хранене е вечер
Нередовното хранене, съчетано с изобилна вечеря, води до закъснение на метаболизма. Ако сте привикнали да закусвате с чаша кафе, да обядвате със сандвич и да хапвате на стомах по време на вечеря, тогава даже и да спазвате дневния калориен банкет, тежестта ви няма да се намали.
5. Изпитвате непрекъснат апетит
Постоянното възприятие на апетит е стрес за тялото и сигнал, че е належащо да се съхраняват мазнини. Всъщност това е естествена реакция, която защищава органите и системите от безсилие.
 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР