Въпреки усилията и в днешния ден на огромен човешки и

...
Въпреки усилията и в днешния ден на огромен човешки и
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Необяснимо е как Сашко все едно се е изпарил

Въпреки напъните и в днешния ден на голям човешки и механически запас, 12-годишният Александър от Перник към момента не е открит, сподели каза в " Още от деня " кметът на Перник Станислав Владимиров.

" Необяснимо е по какъв начин това дете все едно се е изпарило. Дните минават и това основава още по-големи компликации той да бъде открит жив и здрав. Колкото напредва времето, скептицизмът стартира да ни обзема ", сподели Владимиров, съобщи Българска национална телевизия.

По думите му досега е обходен голям периметър, няма място, което да не е претърсено.

В издирването са се присъединили чиновници на Министерство на вътрешните работи, планинската работа, хеликоптер, водолази, експерти по пещерите, изработен е голям обход. Хора от цяла България пристигнаха в Перник, целият град се включи в издирването. Направен е оглед на хиляди обекти. Водолазите направиха обход на няколко водоема.

Владимиров сподели още, че сега тече оперативка в МО, на която ще се реши от на следващия ден какви дейности ще се подхващат.

Според Владимиров неприятното в обстановката е, че бащата на Сашко, дружно с другар, е изгубил скъпо време първоначално, надявайки се за следващ път момчето да се прибере, тъй като той и различен път изчезва от погледа му и той е мислил, че отново ще се върне до колата или ще бъде открит доста бързо.

" Това е скъпо време, тъй като по-късно настъпи вечерта, стана мрачно, заваля дъжд и това доста затрудни избавителната акция ", сподели кметът на Перник.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР