Въпреки твърдението, че снахи и свекърви не могат да се

...
Въпреки твърдението, че снахи и свекърви не могат да се
Коментари Харесай

Нели Сано и Антоанет Пепе като сестри

Въпреки изказванието, че снахи и свекърви не могат да се понасят, Нели Сано и Антоанет Пепе показват тъкмо противоположното. Разбират се идеално, а любовта, която и двете изпитват към Иво Карамански  освен ги сплотява.. Но ги подготвя и да се обичат.

Преди дни сплотеното семейство участва на женитба и накара всички  да им се възхищават. А от фрагментите, които обичаните дами на Иво,  са разгласили в профилите си се вижда по какъв начин са се забавлявали на воля.

А почитателите на Антоанет и Нели споделят, че по скоро им наподобяват на две сестри, в сравнение с снаха и свекърва. Те написаха в мненията, че им завиждат на щастието и разясняват, че когато една майка застане зад избраницата на сина си, застава и на страната на неговото благополучие.

В момента семейство Сано в компанията на Иво и обичаната му Пепе разпускат по родното Черноморие. А двете дами споделят свободното си време и са непрестанно дружно. А това си проличава и от взаимните им снимки в обществената мрежа, които будят удивление измежду публиката.

Тагове: new Нели Сано Антоанет Пепе Иво Карамански -младши снаха и свекърва
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР