Въпреки трите победи в Група 2 от квалификационните турнири за

...
Въпреки трите победи в Група 2 от квалификационните турнири за
Коментари Харесай

Атанас Петров: Това не е нашата игра и не сме в оптимална форма

Въпреки трите победи в Група 2 от квалификационните шампионати за установяване на първа и втора осмица в Суперлигата за сезон 2020/21, треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Атанас Петров съобщи, че това не е тяхната игра и не са в оптимална форма.

" Днес бяхме умерено, тъй като играхме против млади момчета. Вчера беше мачът в действителност, тъй като момчетата на Левски играха доста разкрепостено, играха доста добре, а ние " наляхме гипс " по едно време и почнахме да вършим някакви безумици, само че значимото е, че най-после с опит и темперамент успяхме да спечелим мача. И през вчерашния ден имаше положителни неща, тъй като в един мач, който го губихме, успяхме да се върнем. Играхме добър волейбол и против Локомотив (Пловдив), само че най-важното е, че спечелихме шампионата. За нас всичко е наред, триумф на другите тимове ", съобщи Петров пред Sportal TV и Sportal.bg след разгрома над Черно море (Варна) в последния мач на шампионата през днешния ден.

" Определено играем по-слабо от тима на Нефтохимик, с който играхме за Суперкупата. Мисля, че това не е нашата игра и не сме в оптимална форма. Има аргументи за това, само че работим, с цел да влезем във форма в най-важната част от шампионата и нека успеем във финала за Купата на България и в плейофите да сме в по-добра форма от тази, в която бяхме за Суперкупата. Всички са в това състояние, само че въпросът е, че не успяхме за времето, което имахме, да влезем в оптимална форма. Факт е! ", разяснява още наставникът на " тигрите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР