Въпреки това властите откриха чрез цифрови записи на неговия пейсмейкър,

...
Въпреки това властите откриха чрез цифрови записи на неговия пейсмейкър,
Коментари Харесай

Двойка от Канзас е обвинена, че е прибирала пенсията на мъжа, докато е държала неговото „мумифицирано“ тяло в дома си в продължение на шест години

Въпреки това управляващите откриха посредством цифрови записи на неговия пейсмейкър, че той е умрял шест години по-рано, през 2016 година, в на 81 години.

Полицията на Овърланд Парк в началото проверява случая като подозрителна гибел, до момента в който правосъдният доктор постанови, че господин Карол е умрял от естествена гибел.

Сега прокурорите настояват, че Ритър и брачната половинка му, Лин, и двамата на 61 години, са събрали с машинация повече от $215 000 (£170 000) пенсионни компенсации от името на господин Карол след гибелта му.

Те настояват, че двойката е траяла да подава и харчи от банковата сметка на господин Карол, даже когато тялото му е станало " мумифициран " на легло в дома.

Според локалните медии членовете на фамилията споделиха, че семейство Ритър са били финансово подвластни от господин Карол, живели са с него и са му служили като гледачи към края на живота му.

Съобщава се, че те споделиха на Kansas City Star, че двойката ще им даде извинения за какво господин Карол в никакъв случай не може да одобри телефонно обажда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР