Въпреки това, той може освен да сдъвче нещо, да изпълни

...
Въпреки това, той може освен да сдъвче нещо, да изпълни
Коментари Харесай

Гюнтер VI си продава имението

Въпреки това, той може с изключение на да сдъвче нещо, да извърши трик. След това да излая, размахвайки опашка и да чака лакомство. Защото Гюнтер е немска овчарка, която се интересува повече от игра с тенис топка, в сравнение с да се грижи за забележителното си портфолио от парцели.

Вилата на Гюнтер с осем спални в тоскански жанр с аспект към залива Бискейн във Флорида беше продадена през вчерашния ден на голяма цена, надминавайки 7,5 милиона $, платени на Мадона преди две десетилетия.

Домът е единствено дребна част от голямото благосъстояние на немската овчарка. Гюнтер е шестият от клана си и наследява имението от дядо си Гюнтер IV.

Семейното благосъстояние датира от Гюнтер III. Това куче наследи милиони долари от собственичката си, немската графиня Карлота Либенщайн, когато тя умря през 1992 година

Оттогава водачите са подсигурили, че кучетата ще водят метод на живот, отговарящ на техния статус. Те са се насладили на пътувания до екзотични места по света, а Гюнтер VI се получава закуска от най-хубавото месо, приготвено от персонален готвач всяка заран. Той може да си разреши да не се тревожи за въглеродния си отпечатък, до момента в който пътува с частен аероплан.

Гюнтер VI спи в някогашната основна спалня на Мадона, свивайки се през нощта в кръгло, алено кадифено легло с аспект към залива.

Според Асошиейтед прес Карла Ричители е един от главните мениджъри на Гюнтер и ръководи наследството му, като взема решение по кое време да купи и продаде недвижимия парцел. Покупките на Гюнтер VI включват мъжки футболен клуб и женски тим по плуване.

52-годишната Ричители се майтапи, че животът на Гюнтер не е изцяло безпроблемен. Водачът, който живее в Тоскана, споделя, че кучето към момента има проблеми с държанието си към шестте си котки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР