Въпреки това обаче на 30 юли видинчанинът е отвлякъл 22-годишната

...
Въпреки това обаче на 30 юли видинчанинът е отвлякъл 22-годишната
Коментари Харесай

Насилникът от Видин не трябвало да доближава жертвата си на по-малко от 100 метра


Въпреки това обаче на 30 юли видинчанинът е отвлякъл 22-годишната С.С., заключил я в дома си и я държал срещу волята й повече от две денонощия - от 12 часа на 30 юли до 6.30 ч. на 2 август. Той нанесъл на дамата побой с юмруци и ритници по главата и тялото и остригал косата й с ножица. Престъпното действие е осъществено от него в изискванията на домашно принуждение по метод непосилен и рисков за здравето на потърпевшата.

Вчера към 14 часа в полицията в крайдунавския град е получен сигнал за случилото се от бабата на младата жена. Насилникът е арестуван и му е повдигнато обвиняване. 

 

Към сегашния миг е осъществен оглед на местопроизшествието и са конфискувани движимости, имащи отношение към предмета на закононарушението.

Наблюдаващият прокурор даде инструкции за дейностите по следствието, включително уточнение на фактическата конюнктура, касаеща време, място и метод на осъществяване на действията, допълват от държавното обвиняване.

Предстоят разпити на очевидци и назначение на сложни съдебнопсихиатрични, психически и съдебномедицинска експертизи. Следва да бъдат открити породените на потърпевшата телесни увреждания, техният тип и темперамент.

С разпореждане на прокурор от Районна прокуратура - Видин Р.Р. е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на причинителя на закононарушенията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР