Въпреки това на Ники му е трудно да повярва, че

Въпреки това на Ники му е трудно да повярва, че ...

Тотален Обрат! Няма Да Повярвате Какви Разкриха Близките На Антон За Касапницата В Пампорово! Шок За Всички, Та Той Е Бил.


Въпреки това на Ники му е трудно да повярва, че е възможно Антон Бояджийски да е застрелял приятелката си Николина Попова, а след това да е отнел собствения си живот. Двамата музиканти са приятели от деца. Тони често се обаждал на приятеля си, за да му иска съвети, но не се били виждали от в последните 2 години. Неотдавна покойният китарист позвънил на Томов с предложение за работа в Банско. 

"Обади ми се от Банско да ме пита дали искам да свиря с него там, но беше за няколко месеца, а аз не можех да отсъствам толкова време от София и така се разминахме!", спомня си Томов. Междувременно стана ясно, че последните години за били трудни за Антон - нямал постоянна работа и доходи, само спорадични ангажименти в музикалното поприще, но си търсил постоянна заетост. Китарата на музиканта бе открита счупена в деня след смъртта му на стълбите пред апартамента, собственост на мъртвата му приятелка, където са живели съвместно с брат ѝ и дъщеря ѝ през последните 5 години. Други колеги и приятели на Антон реагираха аналогично.

"Бог да го прости, беше много весел и обичаше музиката. Млад човек, кой знае какво е преживял", написа Константин Петров. "Не мога да повярвам! Помня го от Орфея с "Бял кон ми се язди". Светла му памет!", шокиран е Здравко Петров. "Не вярвах, че е той! Лятото свирих с него... за последно! Бог да упокои душата му!", написа Ясен Велчев. Съседите на Антон и Нина обаче описват рокаджията като не особено сговорчив, странен и нервен човек. Някои споделиха, че са го виждали агресивен, но все пак не са чували да се е стигало до сериозни ескалации на напрежението. Полицията продължава да разследва случая, назначена е тройна експертиза, която трябва да установи дали намереният в ръката на Антон пистолет е произвел изстрелите.  

Източник: bradva.bg