Въпреки това дипломираните по келтология или спортни науки съобщават, че

...
Въпреки това дипломираните по келтология или спортни науки съобщават, че
Коментари Харесай

Най-добре платените висшисти са едни от най-тъжните, констатира проучване

Въпреки това дипломираните по келтология или спортни науки оповестяват, че са най-доволни от живота си, макар че заплатите им ги слагат в десетте най-ниски приходи. < /p>

Анализът на PwC на 35 бакалавърски степени разкри, че има припокриване сред степените, довели до най-високи равнища на задоволство, и тези, които са добре платени. Професията с третата най-висока степен на задоволеност и най-хубав капацитет за облага е медицина.

Проучването откри също по този начин, че бакалавърските степени покачват приходите приблизително с 57% спрямо незавършилите, само че най-високите награди за приходи са в Наука, технологии, инженерство и математика (STEM), право и стопанска система.

Много от курсовете с най-високо богатство на приключилите са свързани с професионално образование или медицина, което нормално води до претовареност в обществения бранш. Това включва както курсове с високи приходи като медицина и стоматология, по този начин и релативно по-ниски приходи като обучение и медицински сестри.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР