Въпреки тежката загуба на своя баща, с която се сблъска

...
Въпреки тежката загуба на своя баща, с която се сблъска
Коментари Харесай

Крисия с първи думи след смъртта на баща си

Въпреки тежката загуба на своя татко, с която се сблъска преди броени дни надарената певица, тя реши да продължи присъединяване си в разлекателното шоу за фалшификати " Като две капки вода ". На такова решение несъмнено са способни малко хора.

Крисия Димитрова се превъплати в облика на поп дивата Кристина Агилера и изпя една от най-докосващите песни - " Hurt ". Това осъществяване Крисия посвети на своя татко.

" Посланието на песента е доста мощно. Има доста недоизказани неща от мен към татко ми и желая посредством нея да стигнат до него. ", сподели Крисия.



Преди да се появи на сцената, детето-чудо показа, че татко й я е научил в никакъв случай да не се предава. " Татко постоянно ни е учил без значение какви компликации ни се случват да не се отхвърляме. Правя го поради него и поради себе си. ", показа Крисия.

Крисия безапелационно завоюва единадесетия лайв на " Като две капки вода " – сезон 10. Тя благодари на всички за оказаната поддръжка в този сложен за нея и фамилията й миг.

GlasNews.bg напомня, че Марин Тодоров напусна този свят на 53-годишна възраст. По непотвърдена информация предприемачът е умрял от инфаркт.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР