Въпреки тежката аркада, Кобрата свали Богдан Дину в 7-ия рундКубрат

...
Въпреки тежката аркада, Кобрата свали Богдан Дину в 7-ия рундКубрат
Коментари Харесай

Кървав трилър и победа с нокаут за Кубрат Пулев

Въпреки тежката аркада, Кобрата смъкна Богдан Дину в 7-ия рунд

Кубрат Пулев ще запомни вечно 23-ти март 2019 година Дата, на която той реализира 27-мата си победа в професионалния бокс, отказвайки румънеца Богдан Дину в седмия рунд в чутовна драма на кръга в Коста Меса, Калифорния.

За Кобрата това бе 14-ти нокаут в професионалната кариера и той пристигна след три поредни нокдауна, в които прати противника си.



Всичко в този дуел се прекатурна наобратно за българина в четвъртия рунд, когато той получи извънредно тежка аркада, която се среща доста рядко в бокса - комбинираща отвесно и хоризонтално скъсване над лявото око.

Кръвта безусловно шуртеше от лицето му и тялото му, и върху кръга, а заплахата срещата да бъде прекъсната и победа с механически нокаут да бъде присъдена на Дину, бе действителна.

Кътменът в ъгъла на Кубрат обаче стори чудеса и съумя майсторски да залепи аркадата. В петия и шестия рунд кръвотечението продължи, само че вместо да се съобщи и разколебае, нашето момче резервира самообладание и даже потегли стремително напред, с цел да завърши срещата с нокаут допустимо най-бързо.

Атаките му ставаха все по-ожесточени, а ударите му - композиция от леви и десни прави, все по-често попадаха в главата на изпадналия в съвсем глуха отбрана румънец.

След първия нокдаун в седмия рунд съдията публично наказа с лишаване на една точка българина, тъй като негов удар попадна в тила на противника му сега, в който Дину се подпря с коляно на кръга. Кобрата се поклони и извини. Битката продължи, само че Пулев още веднъж прати съперника си на земята, само че и този път той се изправи на крайници. Само, с цел да пристигна третият нокдаун.

След него всичко е в историята. И дивата, изцяло заслужена и изстрадана наслада на Кубрат, качил се върху въжетата, загърнат с българския байрак и ревящ като ранено животно, и възгласите " Българи-юнаци " от многочислената аудитория, останала без мирис, и страховете, че знаково място като " Хангара " можеше да не приключи с хепиенд.

Първият човек, който се добра, с цел да беседва с Пулев бе именитият, съвсем 90-годишен Боб Арън - дълготраен промоутър на Майк Тайсън и основател и притежател на организацията Top Rank, която съставлява Кобрата от Нова година насам.

Неотлъчно до Кубрат пък бе брат му Тервел, който усърдно бършеше окървавеното му лице след мача, до момента в който батко му даваше първите си изявленията. По подигравка на ориста, Тервел също получи аркада час преди Кобрата и изигра тежък мач, който измъкна с хъс, класа и темперамент./ Бтв

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР