Въпреки спекулациите, че Христо Стоичков няма да бъде приет в

...
Въпреки спекулациите, че Христо Стоичков няма да бъде приет в
Коментари Харесай

Обрат! Приемат Стоичков в Залата на славата

Въпреки спекулациите, че Христо Стоичков няма да бъде признат в залата на славата на футбола в Пачука, това не се случи. Българинът е един от четиримата, които ще бъдат въведени в нея тази година, написа „ 24 часа “.

Спекулациите бяха, че той е подценен поради обтегнатите връзки сред локалния футболен отбор и малкия екран в която работи в Съединени американски щати. Той влиза в категорията интернационалните звезди дружно с наставника на Манчестър Сити и негов някогашен съотборник в Барселона Джосеп Гуардиола, легендата на Реал Мадрид и негов непосредствен другар Хорхе Валдано и уругвайският ас Енцо Франческоли.

При легендите влизат Франсиско Хенто от Реал Мадрид, както и мексиканците Гийермо Сапулведа и Игнасио Калдерон. От мексиканските играчи в залата на славата влизат още Алберто Гарсия Аспе, Карлос Милоч и Рамон Рамирес, а германката Бригит Принц е при дамите.

Над 50 локални и интернационалните публицисти са взели участие в избора, който стартира при започване на 2017 година. Тазгодишната гала по приемането на новите членове е на 7 ноември.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР