Въпреки шансовете, които са натрупани срещу него, Андрю Дженкинс се

...
Въпреки шансовете, които са натрупани срещу него, Андрю Дженкинс се
Коментари Харесай

BBC The Traitors` Вторият шанс за живот на Андрю, след като беше обявен за мъртъв в ужасяваща катастрофа

Въпреки възможностите, които са насъбрани против него, Андрю Дженкинс се опълчи на упованията на лекарите и съумя да получи втори късмет за живот.

Звездата от „ Предатели “ стигна до тазвечершния огромен край на хитовото шоу на BBC, макар че призна, че „ се бори “ с позицията си на изменник. Заедно с другия изменник Хари Кларк, двойката стигна до последния конфликт в опит да завоюват премията, откакто третият изменник Рос беше изпъден в сряда.

45-годишният Андрю беше оставен в неловко състояние, защото Рос го назова „ измамник “ единствено няколко минути преди да излезе от Кръглата маса. Но уелският осигурителен брокер се надяваше да завоюва своите съотборници, откакто разкри повече за това по какъв начин би похарчил извоюваните пари.

Той се записва за риалити играта, тъй като знае какъв брой къс може да бъде животът и постоянно желае да излезе от зоната си на комфорт и да поеме опасности, откакто животът му съвсем завърши прекомерно рано при започване на двайсетте. Той беше забъркан в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР