Въпреки сериозните проблеми с правосъдието, поставеният под №2 боец в

...
Въпреки сериозните проблеми с правосъдието, поставеният под №2 боец в
Коментари Харесай

Волкан Йоздемир все пак ще се бие за титлата на UFC

Въпреки сериозните проблеми с правораздаването, поставеният под №2 войник в полутежка категория на UFC Волкан Йоздермир няма да загуби правото си да се бие за купата, това съобщи президентът на Ultimate Fighting Championship Дейна Уайт.

"Да, той евентуално въпреки всичко ще се бие за купата ", съобщи Уайт.

Йоздемир, 28-годишен, беше задържан на 21-ви ноември във Форт Лодърдейл, Флорида поради нанесена телесна щета в резултат на побой над мъж на име Кевин Коен. В следствие стана ясно, че въпросната офанзива се е случила на 12-ти август в нощен бар, а пострадалият Коен съобщи пред правораздавателните органи, че е бил в безсъзнание в продължение на 14 минути.

Швейцарецът с турски корени понастоящем тренира с екипа на Combat Club в Лантана, Флорида. Неговият професионален връх е 15-1, в това число и 3-0 в UFC. В последните си две борби той нокаутира топ кандидатите Миша Циркунов и Джими Мануа за по-малко от минута.

Срещата сред първенеца на UFC в полутежка категория Даниел Кормие и кандидата Волкан Йоздемир се чака да бъде планувана за 20-ти януари за събитието UFC 220, което би трябвало да се организира в Бостън, Масачузетс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР