Въпреки санкциите, заплахите и нападението, Елена продължава да рови целеустремено

...
Въпреки санкциите, заплахите и нападението, Елена продължава да рови целеустремено
Коментари Харесай

Инспектор Давидова с поразяващи разкрития в Братя“

Въпреки глобите, заканите и нападението, Елена продължава да рови целенасочено в архивни данни от предходни досъдебни производства, за които е отговарял авторитетният прокурор Тинчев. Тя е повече от уверена, че за натиска против нея има една единствена причина – хванала е вярната диря и по тази причина се пробват по всякакъв начин да я възпрат. И се оказва права.

В документите младата полицайка открива смущаващи индикации за действията на прокурора, които я водят до шокиращи разкрития. Инспектор Давидова би трябвало да работи извънредно бързо, в случай че желае да обезпечи нужните доказателства. Какво открива в архива, кой може да й помогне, с цел да удостовери съмненията и ще успее ли да изпревари хората на Тинчев, които са по петите й?



Медийната война сред притежателите на цех „ Детонал “ и кандидат-кмета Карамитев заплашва да ескалира. Филип има специфична тактика за привличане на благосклонностите на публицистите и има намерение да ги държи непрекъснато покрай себе си, като им обезпечава вести на час по лъжичка.



В резултат на това репортерите преследват на всички места Денис и Сандо с провокативни въпроси, а комисар Бранимиров от ГДБОП е заставен да даде публично изказване по случая с атентата против Карамитев и директната връзка сред покушението и оръжейния цех на двамата братя. Притиснат от медиите, Акарди взима импулсивно решение и прави изненадващо изявление пред обществеността. Какво има да заяви и по какъв начин това ще повлияе това върху цялата напрегната обстановка?



Поли е мощно обезпокоена за положението, в което се намира Симеон. От една страна, тя още не му е дала прошка за грубото отношение и шамара, който той си разреши да й удари, в миг на афект и гняв. Младото момиче схваща позицията на Симо и извиненията му за грозната постъпка, само че отхвърля да одобри подобен вид държание. Нейното решение да се върне назад в Щатите е обяснимо, само че въпреки това, тя се опасява, че приятелят й ще направи нещо съдбовно, до момента в който не е на себе си, в опит да отмъсти за гибелта на своя татко.



Поли се усеща виновна за него и желае да му помогне да се отърве от депресията, с цел да се върне към същинската си същина и да продължи напред. В настойчивите си опити да му отвори очите, до момента в който не е станало прекомерно късно, тя се излага на изключителна заплаха, която може да промени напълно събитията, само че дали ще има шанса да се измъкне в точния момент?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР