Въпреки разразилата се пандемия от коронавирус, тече и делото на

...
Въпреки разразилата се пандемия от коронавирус, тече и делото на
Коментари Харесай

Хавиер Бардем защити Джони: Прекрасен човек, оказал се в ловка манипулация - slava.bg

Въпреки разразилата се пандемия от ковид, тече и делото на артиста Джони Деп против медиите, които го нарекоха домакински принудител.

Актьорът към този момент получи отбраната на някогашните си половинки Уинона Райдър и Ванеса Паради, а към групата на застаналите зад него се причисли и артистът Хавиер Бардем.

56-годишният артист от „ Карибски пирати “ предложения 51-годишния си сътрудник да се изкаже в негова изгода. Изявлението на Хавиер ще бъде употребявано в съда, оповестява „ The Blast “.

„ Обичам Джони. Той постоянно е бил същински благородник и необикновено великодушен и угрижен за другите, за мен и фамилията ми. Наложи ми се да поработя с него два пъти и усещам към него единствено почитание, като член на фамилията. “ Бардем акцентира, че Джони има поразително възприятие за комизъм.

„ Подкрепям Джони, тъй като постоянно съм виждал в него един обичащ човек, изумителен актьор, който се вслушва в другия, подготвен да отвърне на поискана помощ “, споделя още Хавиер и добавя „ Обичам Джони, тъй като той е прелестен човек, оказал се в ловка неистина и операция на токсична персона, само че продължаващ да се усмихва и да ни обича, все пак. Как? Чрез своята музика, актьорска игра, посредством своето безмълвие. Това значи доста “.

Приятелите на Деп считат, че обвиняванията на някогашната му брачна половинка Амбър Хърд са безусловно неоснователни. Очаква се около този поврат Джони да може да продължи и присъединяване си в поредицата „ Карибски пирати “. Затова пък почитатели пожелаха Амбър Хърд да не взе участие в продължението на „ Аквамен “.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР