Въпреки проверките, в Гърция продължават да продават разреден бензин, сочат

...
Въпреки проверките, в Гърция продължават да продават разреден бензин, сочат
Коментари Харесай

Гърция е залята от разреден бензин

Въпреки инспекциите, в Гърция не престават да продават разводнен бензин, сочат резултатите от инспекциите на управляващите в южната ни съседка.Търговците на горива поучават клиентите да не зареждат гориво със подозрително качество на извънредно ниска цена.

"Няма на ниска цена бензин, не се лъжете. На ниски цени се продава единствено разводнен бензин ", съобщи пред медиите ръководителят на Съюза на притежателите на бензиностанции Мария Занга, написа marica.bg.

Тя уточни, че в област Атикапродажбата на фалшив бензин е в големи размери. По думите наЗанга, количеството разводнен бензин, заловен единствено през последните три месеца, е няколко пъти по-голямо от цялото за 2020 и 2021 година.

Властите предлагат водачите да резервират касовия бон и при щета на автомобила да се обръщат към компанията, притежател на бензиностанцията. В същото време екипи на Финансова полиция и експерти по качеството на горивата извършватпостоянни инспекции, само че не могат да обзет всички места, където се продава бензин.

Като наказателна мярка затварят бензиностанции за три месеца, постановат високи санкции и слагат надпис "Затворено заради продажба на разводнен бензин ". Според данните, досега над 120 обекта в цялата страна са били глобени поради неприятно качество на продаваните в тях горива.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР