Въпреки противоречивите си изказвания пред български медии, Емил Велев най-сетне

...
Въпреки противоречивите си изказвания пред български медии, Емил Велев най-сетне
Коментари Харесай

Кокала проговори: Аз ще бъда дясната ръка на Авраам Грант в Левски

Въпреки спорните си изявления пред български медии, Емил Велев най-накрая разкри истината към своята персона.

Кокала бе прям пред сътрудници от Израел, за които показа значимата вест, че в случай че Авраам Грант подпише с Левски, той ще бъде негов асистент треньор.

Велев е горделив от обстоятелството, че ще работи дружно с един от своите най-хубави другари. Ексцентричният ментор изрично отхвърли информацията, че ще става треньор на израелския Бней Шахин.

" Ако той подпише с Левски, аз ще съм му асистент. Не сме говорили за пари или схеми на игра, само че приказвахме доста в последните 48 часа. Иска да е ясно всичко. В момента Левски си има треньор и до момента в който не завърши връзките си с него, би трябвало да изчакаме. Но аз ще съм дясната му ръка в Левски. Познаваме се от доста години и от дълго време желая да работя с него. Аврам е страховит треньор и всеки може единствено да се учи от него ", съобщи той пред 5port5.co.il.

" Левски за финален път стана първенец през 2009 година с мен отпред, а толкоз дълга пауза без купа е неприемлива. Това е прочут тим, който желае да печели шампионата всяка година и не се задоволява с второто място. Вярно е, че има и други мощни тимове - Лудогорец и ЦСКА, само че аз израснах в Левски и знам какъв брой огромен клуб е. Чух, че ваши сътрудници са писали, че Левски не ме желае и че договарям с Бней Шахнин. Това са неистини. Не знам кой и за какво ги измисля. Не съм приказвал с никого от Бней Шахнин, това е истината ", разяснява Велев.

 Бивш шеф в Левски: Клубът се разбра с Авраам Грант, той подписва в четвъртък
Бивш шеф в Левски: Клубът се разбра с Авраам Грант, той подписва в четвъртък

Ударът на " сините " е реалност!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР