Въпреки преминаването на нестабилен студен фронт, в навечерието сме на

...
Въпреки преминаването на нестабилен студен фронт, в навечерието сме на
Коментари Харесай

От средата на следващата седмица - нова порция жеги

Въпреки прекосяването на неустойчив леден фронт, в навечерието сме на горещи почивни дни с минимални разстройства.

В събота следобедна облачност с капацитет за временен дъжд с гръмотевици ще има в централната част на Дунавската низина, тук там в Североизтока и по планините в западната половина на страната, предава Покрай студения фронт ще се усили северозападният вятър, само че температурите ще са сред 32 и 37 градуса.

В неделя дневните температури с леки съмнения ще се запазят. Северозападният ветровит вятър ще се усеща на повече места, а в планините ще е даже със мощни пориви. Денят ще е преобладаващо безоблачен, а следобедни краткотрайни валежи с гръмотевици ще има с най-голяма възможност към Рило-Родопския масив.

В понеделник и вторник ще е преобладаващо слънчево. Следобедна облачност с капацитет за краткотрайни валежи ще има на места в Югоизточна България. Температурите ще се намалят и в топлата част на денонощието термометрите ще демонстрират до към 30 градуса.

От средата на седмицата жегата още веднъж ще се настани над Балканите. У нас температурите ще се покачват и към края на работните дни термометрите ще скочат над 35 градуса.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР