Въпреки победата не съм изцяло доволен от играта, която показа

...
Въпреки победата не съм изцяло доволен от играта, която показа
Коментари Харесай

Видич: Имам забележки към играта, въпреки победата над Левски Лукойл


Въпреки успеха не съм напълно удовлетворен от играта, която сподели нашият тим, съобщи треньорът на Балкан Небойша Видич след успеха над Левски Лукойл със 79:71.

"Пропускахме чисти стрелби, в някои случаи избързвахме и позволявахме на противника лесни точки. Разбира се, че имаше напрежение, мачът бе извънредно значим и за двата отбора. Радостен съм, че играчите ни демонстрираха огромно сърце и считам, че справедливо победихме. И то един тим, който е с най-скъпата селекция в българския шампионат".

Наставникът на "сините" Константин Папазов съобщи: "Днес можехме да си заслужим първото място самички. Добрата страна е, че мачът въпреки всичко може да бъде избавен. Във вторник, от Рилски състезател, които ще се борят да пратят Балкан на четвърто място, или от Академик Пловдив, които ще се борят да станат втори. Ние по-долу то второто място не можем да слезем. Ако би трябвало да бъдем справедливи, Балкан заслужава да е първи, тъй като грешката, която им коства служебна загуба, бе нелепа. Случва се може би един път на 100 години и това е бил тъкмо денят от тези 365 хиляди дни. Но държанието им след това беше безобразно. Не знам защо ще им елементарни Господ и защо не. В този град има баскетбол, откогато аз се помня, и несъмнено ще има още най-малко 100 години. Това е най-хубавата баскетболна зала в България. Само би трябвало да прибавим и малко култура". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР