Въпреки победата над Локомотив София с 2:0 в мач от

...
Въпреки победата над Локомотив София с 2:0 в мач от
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Беззъбото полувреме го отдавам на съдийството

Въпреки успеха над " Локомотив " София с 2:0 в мач от Първа лига, треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов насочи остри рецензии към съдийството, както и към Българския футболен съюз, почитателите и страната.

" Чувстваше се тежестта от загубата в Разград, от Лудогорието. В края на краищата съумяха да се активизират и в избраните моменти да подхождаме по метод, по който би трябвало да подхождаме. По-беззъбото първо полувреме го приписвам на съдийството, тъй като им позволяваше да лежат по терена, да бавят съзнателно. Може би такава им беше тактиката, а и съдийството ги улесни ", съобщи Младенов.

Снимка: Lap.bg

В мача против " Локомотив " два гола бяха анулирани след намесата на системата VAR. Младенов претендира незабавно след мача за неотсъден углавен удар.

" Не че не знаем от години каква е наклонността против ЦСКА. Леко ни хапят, леко ни омаломощават, картонче тук, картонче там несправедливо. Дузпа против Кери не се свири. Има една наклонност, която желая да обърна внимание на почитателите - кой беше на VAR? Табаков, Кабаков... Същият, който ни свири с " Лудогорец ". Ще ги предупредя - да спрат, да бъдат правилни и почтени, тъй като след пет месеца по различен метод ще си приказваме с тях ", сподели сърдит Младенов.

Снимка: Lap.bg

Мачът против " Локомотив " София на стадион " Българска войска " се игра пред малобройна аудитория.

" Тази игра е за почитателите. Хубава, неприятна - те би трябвало да поддържат, те би трябвало да демонстрират любовта си към тима. Да, ние сме се нагърбили, имаме задача за идващите две години какво да вършим - имаме потребност от поддръжка, а не я виждаме. Виждаме я единствено от шепа почитатели. Така не се гради тим, да скачаме при всеки крах и да оплюваме всички състезатели. Пък в края на шампионата като пристигна, ще седнем, ще решаваме кой да оставяме, кой да взимаме - това е наша работа. Но до този миг желаеме да виждаме хората, които обичат същински ЦСКА. А те са тези, които идват на мачовете ", сподели той.

Младенов не подмина тематиката и с неяснотата към построяването на нов стадион за отбора.

Снимка: Lap.bg

" Колко пъти сме се срещали с министерството на спорта? Само неистини, неистини от страна на държавното управление. На комшиите - на " Левски ", може да се направи стадион, да се оказва помощ, а от нас единствено се цица. Ние сме най-успешният български клуб. " Лудогорец " се появиха преди 10 години. Създадоха условия - поздравления. Но по какъв начин станаха първенци? Особено първите им трофеи, дано проучваме. Върнете, имате записи, вижте по какъв начин играха с юношите. Това се назовава корупция. Къде беше тогава Боби Михайлов? Големият водач на българския футбол. Тук приказваме съответни истини. Докога, докога ще бъде по този начин? Футболът ще крета. Това не е футболът, който би трябвало да има в България, разберете го ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР