Въпреки пандемията и предизвикателствата, пред които ни изправи COVID-19, работата

...
Въпреки пандемията и предизвикателствата, пред които ни изправи COVID-19, работата
Коментари Харесай

Каназирева: С подкрепата на правителството в област Пловдив се ремонтират 200 км пътища

„ Въпреки пандемията и провокациите, пред които ни изправи COVID-19, работата по значимите инфраструктурни планове в Пловдивска област не е серпантина, тъй като това е наш главен приоритет. За образец ще посоча, че за този интервал от година и половина на територията на Пловдивска област с поддръжката на държавното управление се осъществят ремонтни действия на близо 200 километра пътна инфраструктура, което не се е случвало до момента ". Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област Дани Каназирева по време на визитата си на Околовръстното шосе на града, където стартира вторият стадий от реконструкцията на значимия път. Ремонтът обгръща идващите 6 км. в сектора сред кръстовището с „ Коматевско шосе " и пресичането с „ Кукленско шосе ".
„ Поднасям извиненията си към жителите за неудобството, което се предизвиква. Имаме уверението, че ремонтът ще завърши предварително до началото на април, изясни Каназирева. Тя посочи, че ремонтът на Околовръстния път не значи прекъсване на желанието за неговото уголемение. В момента тече проектирането му. Но поради неприятното му положение е взето решение той да бъде ремонтиран с полагане на три пласта асфалт, отводняване, хоризонтална и отвесна маркировка. Отделно, тече процедура за избор на реализатор на Югоизточния обход, с цел да се затвори външният кръг на Пловдив.
 Аврамова: Над 140 км третокласни пътища са рехабилитирани по Оперативна програма „ Региони в напредък “ през 2020 година Аврамова: Над 140 км третокласни пътища са рехабилитирани по Оперативна програма „ Региони в напредък “ през 2020 година
Над 140 км третокласни пътища са рехабилитирани през 2020 година с към 131 млн. лева от Оперативна стратегия „ Региони в напредък “...
„ За мен като лидер на листата на Политическа партия ГЕРБ-СДС за област Пловдив е доста значимо започнатите планове да бъдат довършени, тъй като са от голяма важност за качеството на живот, значими са за жителите и бизнеса. Умея да слушам хората и ще върша всичко допустимо, с цел да им оказвам помощ ", добави претендентът за депутат. Каназирева заключи и до каква степен са стигнали останалите значими инфраструктурни планове на територията на региона. „ Половината от пътя за Лъки към този момент е ремонтиран, като 20 километра от него са разширени. Приключи и първият стадий от ремонта на Подбалканския път, продължава вторият стадий – 12 километра от с. Певците до Карлово. Стартира по този начин значимия сектор от Асеновград до Кърджали, който е 24 километра, следва ремонт и на правите Асеновград – Първомай и Асеновград -Садово. Също по този начин, тази година, по план ще бъде ремонтиран пътят и за х. Здравец – от Околовръстното шосе на Пловдив, през с. Гълъбово до, х. Здравец ", добави Каназирева. Тя напомни, че през предходната година е бил ремонтиран пловдивският сектор от Пазарджишко шосе, Хисарският път, а до края на април се чака пътят Раковски – Брезово да бъде приключен. С бързи темпове се построяват и новите локали на Асеновградско шосе, които са с дължина общо 20 километра, като на целия път ще бъде инсталирано осветяване, а освен на кръговите кръстовища. Работи и се и по плана за пътя Лилково и Ситово, където тече геодезия и се доуточняват процедурите с Горското стопанство. Завърши процедурата за планиране и създаване на нов мост при Първомай - с. Градина.
„ Като лидер на листата за региона на Политическа партия ГЕРБ –СДС ще работя за довършването на Хисарския надлез, който от 30 години стои незавършен, а съгласно експерти структурата към момента е годна. На последващо място за  разширението на пътя от с. Труд до разклона на Калояново, който е извънредно претрупан. Заложили сме и различен доста значим план, а точно реконструкцията на пътя Пловдив – Поповица – Първомай – Хасково, с дължина 44 км. ", разясни Каназирева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР