Въпреки опитите й да скрие фигурата си под дебели зимни

...
Въпреки опитите й да скрие фигурата си под дебели зимни
Коментари Харесай

Тя май ще го ощастливи с още едно дете - жената на Киро Петков е бременна

Въпреки опитите й да скрие фигурата си под дебели зимни облекла, не й се получава

Жената на някогашния министър председател Кирил Петков - Линда май е бременна. Това настояват всемирски издания, които са създали папарашки фотоси на канадката. Вестник Ретро е снимал Линда в центъра на столицата. От фотосите излиза наяве, че русокоската, която преди дни означи 44 години, е напълняла фрапантно. Особено в региона на корема.

И макар, опитите й да скрие фигурата си под дебели зимни облекла, не й се получава. И който я види я оприличава на бременна в петия месец жена.

От няколко месеца Линда е свела до най-малко обществените си изяви. Затова може да се допуска, че има сериозна причина да го прави. Не се вижда и постоянно в личното си заведение както го правеше преди време. Нейни познати също се чудят по какъв начин може да напълнее толкоз. Като сякаш тя е буквоядец във връзка с храната. И се грижи да храни фамилията си единствено със здравословни и потребни неща.

Нейната майка е била диетолог и госпожа Петкова се е въоръжила с куп предписания за вярно хранене и в никакъв случай не е имала проблеми с тежестта. В фамилията си Линда и Кирил отглеждат три щерки, а всички се питат дали няма да имат още едно дете. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР