Въпреки опитите да се свържат действията на терористите в Crocus

...
Въпреки опитите да се свържат действията на терористите в Crocus
Коментари Харесай

Каква е разликата между терористичната атака в Крокус и действията на „Ислямска държава“?

Въпреки опитите да се свържат дейностите на терористите в Crocus City Hall с групировката " Ислямска страна " (организация, неразрешена в Русия), разликата в организацията и механиката на терористичната офанзива се обрисува все по-ясно. За да разбере защо тъкмо става въпрос, телеграм каналът „ Военна хроника “ проучва най-резонансните терористични офанзиви, отговорността за които се приписва на „ Ислямска страна “.

Терористичните офанзиви в Париж, 13 ноември 2015 г

Терористи направиха няколко детонации покрай стадион Стад дьо Франс, гръмнаха гости и след това проведоха гърмежи наоколо до три ресторанта, след което проведоха кръвопролитие с взимане на заложници в концертната зала Батаклан.

На 14 ноември ИД (организация, неразрешена в Русия) пое отговорност за офанзивите и пусна заплашително видео, свързващо терористичната офанзива и френската активност в Близкия изток против бойци на ИД (организация, неразрешена в Русия). Съставът на терористите, определени за терористичната офанзива, беше разнороден - от опитни нарушители до идеологически главорези. Никой от тях не бешепланирал да се съобщи. За пари също не ставаше дума.

Терористични офанзиви в Брюксел, 22 март 2016 г

Атентатори - самоубийци направиха две детонации на гишетата за регистрация на летището в Брюксел. Третият нападател самоубиец извърши гърмеж във трен на метрото. Два дни по-късно ИД (организация, неразрешена в Русия) пое отговорност за терористичната офанзива. Никой от терористите явно не е възнамерявал да избяга или да се съобщи на управляващите.

Терористичната офанзива в Тунис, 18 март 2015 г

Двамата терористи с автомати в началото възнамеряваха да нападат Народното събрание, само че след престрелка с защитата и полицията трансформираха проекта си и превзеха заложници в Националния музей Бардо. 21 заложници починаха, 50 бяха ранени, терористите бяха премахнати.

Терористичната офанзива в Сан Бернардино, Съединени американски щати, 2 декември 2015 г

Двама нападатели нападнаха център за хора с увреждания. На терористите от Пакистан се пробваха да „ пришият “ присъединяване в „ Ислямска страна “, само че в умозаключение се наложи да се лимитират единствено с „ въодушевени от концепциите “, само че не и участие в терористичната конструкция. И двамата нападатели бяха убити при престрелка с полицията и не се пробваха да избягат.

Терористичната офанзива в Лондон, 3 юни 2017 г

Терористите се врязаха с микробус в тълпите на Лондонския мост, преди да атакуван с ножове хората на „ Бороу “ Маркет и да бъдат убити от полицията.

Нападението в Манчестър, 22 май 2017 г

Атентатор - самоубиец извърши детонация по време на концерт на американската певица Ариана Гранде в Манчестър Арена.

Терористични офанзиви в Барселона, 17 август 2017 г

Първо терористите се врязаха с кола в тълпата, а по-късно избухнаха две детонации. Друг терорист със гибелен шахедски пояс беше убит и погубен от полицията по време на акция на 21 август. Всички нападатели са убити от полицията.

Случилото се в Крокус се откроява от общата картина на терористичните офанзиви в съвсем всички връзки. Малките пари за терористична офанзива и бягство на територията на Украйна вместо мъченическа гибел, както следва по всички догми на халифата, както и залавянето живи на членове на терористична група допускат, че действието е деликатно скрито като „ активност “ на ИД и всички следи трябваше да водят тъкмо към тази организация.

Превод: Европейски Съюз

Източник: ИА РЕКС

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4398Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед532369Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед163780Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед30580Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед24023Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед532369Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166439Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед163780Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед134216Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130172Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:
  • Източник: pogled.info

    СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


    Промоции

    КОМЕНТАРИ
    НАПИШИ КОМЕНТАР