Въпреки нормално протеклата бременност на Анна, медиците не й показали

...
Въпреки нормално протеклата бременност на Анна, медиците не й показали
Коментари Харесай

Болест превърна дете в страховита кукла (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Въпреки обикновено протеклата бременност на Анна, медиците не й посочили детето незабавно след появяването му на бял свят. Тя съумяла да види рожбата си много по-късно.

 

Коварната болест визира кожата на Миша и води до съществуването на дребни люспи, напукани клепачи и устни. Той е изправен пред голям брой провокации, в това число накърнимост към инфекции, затруднена регулация на телесната температура и занимателен напредък и развиване.

 

Майката на Миша – Анна, е решена да му даде нужната грижа и поддръжка, макар компликациите. Тя се грижи за кожата му, нанасяйки кремове и осигурявайки специфични вани, също така следи деликатно температурата му. Миша е разказан като щастливо и усмихнато дете, преодоляло голям брой компликации.

 

Въпреки това, майката се сблъсква с отрицателни реакции и несправедливо любознание от страна на другите хора. Те постоянно задават неприлични въпроси и демонстрират удивление, когато видят Миша. Това слага спомагателни провокации пред Анна, която би трябвало да се оправя с така и така значително компликации в всекидневието.

 

Историята на Миша и Анна ни припомня за значимостта на разбирателството и поддръжката към хората, страдащи от редки и тежки болести. Те се нуждаят от нашето схващане и съпричастност, вместо да бъдат обект на несъответствуващи мнения или недоразумения.

Източник: jenata.blitz.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР