Въпреки неотдавнашното успешно внедряване на ъпгрейда на Ethereum - Dencun,

...
Въпреки неотдавнашното успешно внедряване на ъпгрейда на Ethereum - Dencun,
Коментари Харесай

Етериум: Повечето инвеститори още са на печалба – очаква ли се обрат на тренда?

Въпреки неотдавнашното сполучливо внедряване на ъпгрейда на Ethereum - Dencun, цената на ETH се сблъска със забележителен напън от страна на продавачите, което докара до промяна от над 10%, защото тя се бореше да резервира равнището на опозиция от $4,000.

Към момента на писане на публикацията Етериум ( ETH ) се търгува на цена от $3,600 с пазарна капитализация от $430 милиарда. Докато Биткойн претърпя дребен отскок през уикенда, ETH остана под въздействието на мечи настроения.

Въпреки неотдавнашния спад, доста болшинство от притежателите на ETH, съставляващи 89% от мрежата, остават в печеливша позиция, което акцентира устойчивостта в изискванията на пазарни съмнения.

Ключовите данни за веригата, предоставени от IntoTheBlock демонстрират евентуални равнища на поддръжка за ценовата траектория на ETH. Най-голямата централизация на размера на ончейн продажбите се разпознава към границата при $3,700, където почти 991,000 адреса групово са придобили 4.35 милиона ETH токена. Това допуска забележителна преграда пред по-нататъшното повишаване на цената, като пазарната динамичност евентуално ще се завърти към това основно равнище.

Тъй като пазарните участници наблюдават от близко придвижването на цените на ETH, вниманието е ориентирано към основни равнища на поддръжка и опозиция, като диапазонът от $4,000 се обрисува като незабравим психически ориентир.

Понастоящем ценовата траектория на Етериум го слага под границата от $3,700 и 100-часовата елементарна пълзяща междинна (SMA). В непосреден проект опозиция се чака покрай равнището от $3,650, като се образува забележителна меча тренд линия, представляваща предизвикателство при $3,660 на часовата графика на ETH.

В вероятност обилни трудности за опозиция се обрисуват към равнището при $3,750. Отвъд него идната съществена опозиция се намира на равнище $3,830, което евентуално може да провокира бичи подтик, в случай че бъде пробито. При бичи сюжет Етериум би могъл да се насочи към рали към равнището от $3,925, като по-нататъшният капацитет за покачване може да докара до тест на сериозната опозиция от $4,000, евентуално разширявайки облагите към $4,080.

В противоположен случай, неуспехът да се преодолее съпротивата от $3,650 може да инициира нов спад. Първоначална поддръжка се чака към равнището при $3,520, последвана от по-значима зона на поддръжка наоколо до $3,500. Ако натискът от продажби се ускори, Етериум може да се насочи към зоната на поддръжка от $3,420, като евентуално може да разшири загубите към равнищата от $3,350 и $3,250.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР