Въпреки неотдавнашните предизвикателства на крипто пазара, много блокчейн и криптовалутни

...
Въпреки неотдавнашните предизвикателства на крипто пазара, много блокчейн и криптовалутни
Коментари Харесай

Кои са най-разработваните крипто проекти през последния месец?

Въпреки неотдавнашните провокации на крипто пазара, доста блокчейн и криптовалутни компании и техните екипи демонстрираха резистентност и отдаденост на напредъка и развиването.

Според неотдавнашна информация от платформата за крипто разбор Santiment от 20 юни, Kusama (KSM), Polkadot (DOT) и Cardano (ADA) се обрисуват като трите най-хубави плана във връзка с интензивността на създаването в GitHub през последните 30 дни.

Използваните индикатори включват разнообразни събития в GitHub, като да вземем за пример стартиране на код, взаимоотношения с проблеми, взаимоотношения с претенции за евакуиране, редакции в уикито на GitHub, мнения на задължения и брой на хранилищата с отворени запаси.

По отношение на тези действия Kusama и Polkadot си поделят първата позиция със приблизително 544.93 събития през последния месец, следвани компактно от Cardano с 486.9 събития.

Status (SNT) се подрежда на последващо място с 347.5 събития, следван от Hedera (HBAR) с 344.53 и Chainlink (LINK) с 340.4, като по този метод влиза в първата шестица на най-развитите активи.

Освен това Cosmos (ATOM) си обезпечи седмото място с резултат за развиване от 322.33, а Internet Computer (ICP) следва на осмо място с 303 събития.

Decentraland (MANA) и Етериум (ETH) заемат надлежно девета и десета позиция с 288 събития и резултат от 246.57, както е посочено в таблицата.

Попадането измежду първите 10 криптовалути по интензивност на създаването в GitHub демонстрира непрекъснатия ангажимент на техните екипи за прогрес. По-специално Cardano бе възхвалена от своя създател Чарлз Хоскинсън като образцов модел на децентрализация и катализатор за други активи, към които да се стремят.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР